Oplever du, at din søn eller datter er meget vred, hidsig og eksplosiv? Oplever du, at dit barn smækker med dørene, ødelægger ting i arrigskab? Oplever du at dit barn kan være så vred, ked af det og frustreret , at det endda nogle gange, måske endda tit, ikke har lyst til at leve. Du oplever måske også at dit barn skader sig selv, f.eks. ved at hive hår ud af hovedet på sig selv, banke sit eget hoved ind i væggen eller true med selvmord. Kender du det, at du beder dit barn om at lave en opgave og så eksploderer det i 7 afdelinger? At lektielæsning bliver en scene fra en dårlig B-film? Der er ikke meget livsduelighed over det liv, hvor man allerede som barn og som familie har så meget der tynger skuldrene.

Du er kommet det helt rigtige sted hen!

Det er simpelthen noget af det mest smertefulde man kan stå i som forældre. For slet ikke at tale om, hvor skrækkeligt, det er for dit barn. Når børn udtrykker sig med at påføre sig selv smerte, er det et tydeligt tegn på mistrivsel og at barnet ikke ser andre måder at kommunikere på end gøre sig selv ondt.

Jeg forstår godt at du bliver afmægtig. Jeg forstår også godt, at du reagerer med at skælde dit barn ud for den adfærd, du ikke vil se, ikke vil have i dit hjem. Og selvfølgelig vil du ikke have at dit hus bliver ødelagt af at dit barn smækker med døren. Du vil selvfølgelig ikke have at der bliver ødelagt ting – hverken dem du har købt i dyre domme, eller børnetegninger af høj affektionsværdi. Åh, jeg genkender så udmærket de følelser du står med. Det er så forfærdeligt, når man kigger sig selv i spejlet om aftenen, og spørger sig selv om man har været en god mor eller far i dag – og det eneste man ser foran sig, er sig selv klædt ud som Djævelen, fordi man igen i dag råbte og nærmest fik blæst hovedet af sin elskede lille unge. Jeg kan love dig for, at dit barn synes også det er rædselsfuldt. Jeg har snakket med mange børn der er blevet råbt af, af deres forældre. En lille gut sagde det engang så fint til mig: ”Når voksne råber, er det som de slår, bare med ord”. Av! den går lige i hjertet!

Skal dit hjem være et sted med masser af kærlighed og omsorg? En oase, hvor I taler sammen og ikke råber? Et sted, hvor du og dit barn møder hinanden med respekt og ligeværd? Ville du også ønske dig, at dit barn ikke havde behov for at udtrykke sig så stærkt, som det er når han/hun er selvskadende? Og ville du tilmed gerne kunne bede dit barn om, at udføre dagligdagspligter uden at himmel og helvede går i et?

Jeg vil meget gerne hjælpe dig og dit barn. Jeg har desværre ikke nogen tryllestav med tryllestøv i. Altså ingen quick fix.

Derimod har jeg et onlineforløb, der strækker sig over 4 gange af ca.1 times varighed. Jeg udsender det med 14 dages mellemrum. I skal i gang med at lave en forandring i jeres måde I er sammen på, hvordan I stiller krav og hvordan I viser jeres barn at det er uundværligt og at det er fuldt ud tilstrækkeligt, netop som det individ, det er. Det er altså ikke en challenge, vi klarer på 4 aftener i hverdagene!

I forløbet får du redskaber til at blive direktører i eget hus, hjælpe jeres barn til at kommunikere effektivt og hensigtsmæssigt om tanker og følelser -i stedet for at eksplodere og skade sig selv, du får redskaber til hvordan I kommunikere, at nu skal ”skærmen” (Ipad, telefon, pc, fjernsyn mv.) lukkes ned, uden det betyder, at nogle kommer til skade. Du får redskaber så du effektiv kan fortælle dit barn, at der er huslige pligter, der skal gøres  – og så de bliver gjort. Mit liv med årevis af praktisk erfaring fra egne børn og i professionelle sammenhænge har lært mig, at straf og sanktioner ikke hjælper. Tværtimod.  Det betyder ikke, at man ikke kan lave konsekvens pædagogik. Handling har konsekvens, men jeg kan hjælpe dig til, at de konsekvenser du opstiller, ikke opleves som en straf eller sanktion, men derimod noget dit barn ønsker at stile efter. Hvad tænker du om det? Er du træt af søskendekonflikter eller konflikter med andre børn, der ender med slåskampe. Det er også ulideligt! Jeg giver dig løsningen på det problem. Helt rigtigt set. Det er nemlig ikke at låse nogen ind på værelset, eller straffe børnene. Vi kommer til at se på slåskampen som en måde at være sammen på. Glæd dig.

Bonusser til dig: I hvert modul fortæller jeg dig nogle variationer over konkrete episoder, som jeg fra mine mange år som lærer, inklusionsvejleder og som mor har oplevet giver dig forskellige løsningsmodeller.  Men jeg vil jo gerne have, at der bliver skabt en forandring i din familie og at det forbliver, altså at det forankres. Ellers er det jo lige meget. En slankekur på et pulverprodukt, jo man taber sig, men tager de samme 15 kilo på igen. Det er der ikke meget fidus ved. Du skal opleve noget der er effektivt, og ikke falde tilbage i de gamle mønstre. Jeg vil nemlig gerne have, at dit barn og din familie trives. Hvis I har for meget ”mudder” hjemme, betyder det jo også, at jeres barn vil komme i mistrivsel i skole/børnehave. Hvis I har for meget øv-følelse som forældre bliver jeres indbyrdes relation i parforholdet og til jeres barn vældig usund på lang sigt. Og ja, jeg har såmænd også mødt forældre, der har været så opslidte på hjemmefronten, at det har kostet både sygemelding og fyring fra jobbet. Det er bare så vigtigt at hjemmet er stedet, hvor man lader op! Min bonus til dig er derfor at jeg ikke kun fortæller om, hvordan du skal gøre. Men også hvorfor du skal gøre netop det. Jeg tager dig simpelthen med op i helikopteren og ser det hele lidt oppe fra. Jeg tygger, med andre ord, teori om opdragelse, om kommunikation til dit barn, børns kærlighedssprog, om fællesskaber, identitetsudvikling, om barnet bag vredesudbrud, anerkendelse af tanker og følelser mv. for dig. Og det gør jeg, fordi jeg vil have at du får den bedste mulighed for at få et langtidsholdbart resultat. Jeg gider ikke at give dig en ”pulverkur”, selvom det ville være det nemmeste for mig.

Endeligt har jeg den bonus til dig, en hel video om, hvordan du stimulerer dit barn, der ikke er blevet ”mæt” i skolen eller i børnehaven. En video, hvor du får ideer og tips til hvordan du kører dit barn træt i hoved og krop, uden at I skal lave skole! Jeg går nemlig ind for, at skole og evt. lektier er forbeholdt skolen. Dvs. selvfølgelig skal I lave lektier, hvis sådan nogle er givet for. Men I skal altså ikke fortsætte med matematikopgaver og dansk retstavning i traditionel forstand. Uddannelse og læring finder sted alle mulige andre steder end i skolen. Og ligesom når vi dyrker hård træning skal kroppen restituere. Det skal hjernen altså også.

Forløbet består altså af 4 videoer med praktisk vejledning i hvordan du hjælper dit barn og din familie. Som bonus får du teori, så du kan hjælpe dig selv, dit barn og din familie på lang sigt + 1 gratis bonusvideo med ideer til, hvordan du stimulerer dit barn, der ikke var blevet helt ”mæt” i skolen eller i børnehaven.

Værdi 500 kr. pr video, dvs. samlet værdi 2500 kroner i alt. Du får det samlet for 2000. Mulighed for ratebetaling: 1000 kr pr måned i 2 måneder, eller 600 kr. pr måned i 4 måneder.