Kurser for unge & voksne

Min drøm er, at du går hjem fra konferencen med den her fornemmelse ”Nårh! Jeg har ADHD – så er det sgu’ nok derfor, at…, men nu skal jeg saftsuseme tage styringen i mit liv. Nu ’nailer’ jeg den for vildt!”

Jeg drømmer om, at dine talenter kommer i spil i dit liv. Jeg drømmer om, at din gennemgribende udviklingsforstyrrelse bliver din bedste ven. Jeg drømmer om, at du finder den rette hylde i dit liv, og skulle du vælte ned af den hylde, finder du hurtigt på plads igen. Jeg drømmer om, at du zigzagger uden om de kedelige statistikker. Jeg drømmer om, at du undgår stress, angst og depression. Med andre ord:

Jeg har en drøm for dit helbred, sundhed, dine relationer, din personlige udvikling, din karriere og din velstand. Kort sagt hele din trivsel!

Kurser for forældre

Min drøm er, at du går hjem fra konferencen med den her fornemmelse ”Nårh! mit barn har jo ADHD/ADD eller lignende vanskeligheder – så er det sgu’ nok derfor, at…, men nu – nu bliver jeg direktøren i vores familieliv. Det betyder at jeg fra nu af, er i stand til at forstå mit barns tydelige signaler, og det betyder, at fra nu af, bliver det at guide ham/hende itil de gode valg piece of cake. Nu ’nailer’ jeg den for vildt!”

Jeg drømmer om, at din gennemgribende udviklingsforstyrrelse bliver din bedste ven. Jeg drømmer om, at du finder den rette hylde i dit liv som forældre i dit liv, og skulle du vælte ned af den hylde, finder du hurtigt på plads igen. Jeg drømmer om, at du ved hjælp af tips og tricks baseret på god faglig viden og et væld af erfaringer, kan hjælpe dit barn til at zigzagge uden om de kedelige statistikker. Jeg drømmer om, at du undgår stress, angst og depression. Med andre ord:

Jeg har en drøm for dit, dit barn og din families helbred, sundhed, relationer,  personlige udvikling, karriere og velstand. Kort sagt hele din og din fanmilies trivsel!

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Tilmeld dig min adresseliste for at modtage
de seneste nyheder og opdateringer fra mig.

Tak for din tilmelding