Forretningsbetingelser

Livsduelig Samfundsborger
Sønder Bjergevej 240
4261 Dalmose
TLF: +45 29212647
CVR: 40772030
MAIL: kamilla@livsdueligsamfundsborger.dk


Du bedes venligst læse hele siden

Alle aftaler er bindende. Hvis du bliver syg eller på anden måde forhindret i at overholde vores aftale, skal du give besked senest 24 timer før, og du får en ny tid, når du er rask. Ved senere afbud betragtes det som en brugt session.

Har du købt et retreat med ophold på hotel, kan du indtil 8 uger før retreatets afholdelse melde skriftligt afbud mod et gebyr på kr. 2500,- Du kan indtil 5 uger før melde afbud mod et gebyr på 50% af prisen på retreatet. Ved senere afbud refunderes kr. 0,-

Skriftligt afbud meddeles til kontakt@llivsdueligsamfundsborger.dk

Klippekort udløber et år efter faktureringsdatoen, ligesom rådgivnings- og terapeutforløb også skal være holdt senest et år efter købet.

Jeg handler kun med private, og derfor er alle priser inklusiv moms.

Alle forløb tilrettelægges den enkelte kunde, f.eks. barn, teenager, unge eller familie. Alle forløb tilrettelægges og tilpasses naturligvis efter de oplysninger du som kunde giver mig. Min faglighed tilsikrer, at du får det terapeutiske forløb jeg vurderer, er bedst tænkelig for dig.

Skriftlig kommunikation med offentlige myndigheder, f.eks. med sagsbehandler, skole, børnehave honoreres pr. time, dog minimum 3 timer, dvs. minimum kr. 2400,- med mindre andet er angivet.

Betaling

Du kan betale med Visa/Dankort i min shop.

Du får en faktura straks efter købet på den mail, du opgiver, når du køber.

Betalingsfrist 8 dage på alle produkter (undtagen køb i webshop, hvor betalingen finder sted med det samme).

Alle produkter til fast pris betales, før jeg begynder på opgaven. Du har mulighed for ratebetating.

Timebetalte opgaver via klippekort

Opgaver eller rådgivning, hvor jeg vil kunne hjælpe dig på maks. 3 timer, kan løses på maks. 48 hverdagstimer. Under forudsætning af, at jeg kan komme i kontakt med dig, når det er nødvendigt.

48 timers reglen ophæves, når jeg har ferie eller er syg. Her vender jeg tilbage første arbejdsdag efter ferien/sygeperioden.

Klippekortet betales, før jeg begynder på opgaven. Det personligt og kan derfor ikke overdrages eller sælges til andre. Ubrugte klip refunderes ikke.

Tidsforbrug

Jeg noterer dit forbrug per påbegyndte kvarter.

I arbejdstiden indgår: Rådgivning i løbet af opgaven, research, forberedelse, møder, telefonsamtaler, transport, planlægning, produktion, gennemgå ændringer, mailkorrespondance, dialog med samarbejdspartnere, administration m.m. Kort sagt: Alle funktioner forbundet med din opgave.

Skæve tider

Mine arbejdstider er flydende. Dvs. jeg arbejder hvor det passer dig bedst, både aften og weekend. Jeg er dog kun at træffe på telefon og mail, hvis det passer ind i min kalender mellem 21.00 og 8.00.

Akuttillæg

Er du i et forløb kan du gøre brug af op til 3 timers gratis rådgivning pr. telefon. Har du brug for akuthjælp ud over dette, sker det mod et gebyr på 800 kr. pr påbegyndt time, med mindre andet er skriftligt aftalt på forhånd.

Aflysninger

Du har mulighed for at ændre tider for aftaler helt frem til 24 hverdagstimer før aftalen skal finde sted. Aftaler a 4 timer eller mere inkl. min transport, kal dog flyttes senest en uge før.

Aflyser eller ændrer du aftaler herefter uanset grund, fakturerer jeg den reserverede tid inkl. transporttiden.

Ansvar

Jeg og samarbejdspartnere kan ikke drages til ansvar for direkte eller indirekte tab som følge af vores arbejde eller rådgivning.

Jeg kan ikke garantere nogle resultater!

Ophavsret

Når jeg udvikler en PRETT-analyse til dig, må du efterfølgende bruge det alle de steder, du har lyst til.

Køber du onlineforløb er de personlige, og du må ikke dele dem med tredje part.

Øvrigt

Pris for kørsel: 3,54 kroner per km, der kommer oveni timetaksten og afregnes separat, med mindre andet er aftalt.

Du er velkommen til at deltage i Facebook-grupper der stilles til rådighed for dig. Jeg udstikker retningslinjerne i de enkelte grupper og informerer ligeledes om i hvilket omfang du kan forvente min deltagelse i gruppen.

Markedsføring

Du vil modtage spørgeskemaundersøgelse i forbindelse med dit forløb hos Livsduelig samfundsborger, som du opfordres til at udfylde til brug for min markedsføring. Du er til enhver tid velkommen til at være anonym. Jeg vil altid tilsende dig et udkast før jeg publicerer din anmeldelse.

Alle aftaler er bindende, så der er ingen fortrydelsesret på mine ydelser.

 

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Tilmeld dig min adresseliste for at modtage
de seneste nyheder og opdateringer fra mig.

Tak for din tilmelding